Vulcanizare Camioane - Autoturisme Pascani

Gabor Sistem Transport detine o spălătorie tip portal pentru curățarea exterioară automată a vehiculelor utilitare. Este ideală pentru diferite dimensiuni de vehicule - de la camioane mici la autobuze, camioane articulate și camioane cu remorci. Vehiculul este poziționat după care portalul rulează peste acesta în funcție de programul ales.

Un avantaj al spalatoriei noastre automate il reprezinta spalarea sasiului!

  • Reparatii anvelope

Reparatiile anvelopelor depind de timp. Cu cat ajungi mai repede la noi cu o anvelopa avand avarii mici pana la moderate, cu atat este mai probabil sa o putem repara.

  • Echilibrat roti camioane\autoturisme

Oferim servicii specializate de echilibrare computerizata a rotilor si se mandreste cu abilitatea de a veni in intampinarea nevoilor clientilor din Pascani si zonele invecinate.

  • Montat\Demontat roti camioane\autoturisme

Oferim servicii specializate de demontare si montare a rotilor si se mandreste cu abilitatea de a veni in intampinarea nevoilor clientilor din Pascani si zonele invecinate.

  • Indreptat jante

GST iti sta la dispozitie cu servicii excelente de indreptat jante, indiferent ca sunt fabricate din aliaj, aluminiu, otel sau tabla.

  • Jantat\Dejantat anvelope

Oferim servicii specializate de jantat – dejantat anvelope si se mandreste cu abilitatea de a veni in intampinarea nevoilor clientilor din Pascani si zonele invecinate.

  • Rotire\Permutare anvelope

Oferim servicii specializate de rotatie al anvelopelor si se mandreste cu abilitatea de a veni in intampinarea nevoilor clientilor din Pascani si zonele invecinate.

VULCANIZARE CAMIOANE SI AUTOTURISME IN PASCANI

Sunati acum si va oferim orice informatie de care aveti nevoie.

CONTACTEAZA-NE 0741 018 834