CINE SUNTEM

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul transporturilor internationale de marfuri si cu o vasta retea de corespondenti prin Casa de Expeditie, Gabor Sistem Transport va ofera o gama variata de solutii integrate de transport, in fiecare colt al Europei, rapid si economic! Intelegem cat de importante sunt pentru dvs marfurile pe care noi le transportam, de aceea la noi acest risc este acoperit, marfurile sunt asigurare pe toata durata transportului in baza asigurarii CMR. Supravegherea pas cu pas a intregului proces de transport, oferirea de informatii permanente privind pozitia marfii clientului sunt cele mai importante elemente ale politicii aplicate zilnic de echipa Gabor Sistem Transport.

De ce serviciile noastre de transport international marfa?

Avem tot ce ne trebuie pentru a-ti oferi servicii la nivelul asteptarilor tale, echipa noastra este formata din specialisti calificati bazandu-ne pe o indelungata experienta si cunostinte profesionale solide in toate ramurile transportului de marfa, suntem eficienti, pragmatici, clari si onesti.

Efectuam curse de transport catre orice locati din Europa, cu autocamioane moderne, soferi experimentati si costuri optime.

Calitate si profesionalism in transportul international de marfa.

Reactionam in mod individual si flexibil la nevoile si interesele companiei tale si la schimbarile curente ale pietei.

SUNTEM PROFESIONALI

Intotdeauna gasim solutia cea mai rapida si economica de transport, adaptata bugetului alocat de fiecare client. Transportul international de marfa realizat prin firma noastra satisface cele mai exigente cerinte de pret si durata, in plus oferim clientilor nostri asistenta si consultant pentru a veni in intampinarea lor cu cele mai economice si performante variante de transport.

EXPERIENTA VASTA

Experienta acumulata in peste 21 de ani de functionare ne recomanda ca fiind printre liderii pietei de transport international de marfa. Ca firma de transport international de marfa, serviciile noastre se remarca prin profesionalism si o gama variata de solutii alese in functie de specificul fiecarui transport in parte.

VALORI UNICE

Valorile in care investim sunt increderea si profesionalismul, alaturi de un sistem de management performant care sa permita atingerea celor mai exigente cerinte. Astfel, transportul de marfa international Gabor Sistem Transport, este monitorizat si urmarit pe tot parcursul derularii sale.

SOLUTIA POTRIVITA

Noi stim ca pentru fiecare problema exista o solutie astfel incat clientii nostril sunt intotdeauna multumiti de serviciile noastre. Transportul international de marfa, se desfasoara astfel incat clientii beneficiaza de cel mai inalt grad de experienta si profesionalismul specialistilor nostri.

SERVICII TRANSPORT INTERNATIONAL MARFA

O buna comunicare intre firma de transport, intre client si intre beneficiarul final al marfii este esentiala, marfa fiind astfel transportata in conditii optime si adecvat naturii sale.

CASA EXPEDITII

Asiguram integritatea marfurilor prin eliminarea manipularilor succesive.

TRANSPORT MARFA INTERNATIONAL

Experienta acumulata a condus la imbunatatirea permanenta a serviciilor de transport international de marfa, prin aplicarea unor metode eficiente de lucru.

INTERNATIONAL ROAD TRANSPORT

Interactively generate covalent architectures whereas world-class leadership skills

WAREHOUSING SERVICE

Interactively generate covalent architectures whereas world-class leadership skills

REZERVARI TRANSPORT INTERNATIONAL DE MARFA

CE SPUN CLIENTII SI PARTENERII NOSTRI

Carora le multumim pentru colaborarea placuta pe care am avut-o si o avem impreuna.

Am colaborat cu succes de fiecare data si recomand Gabor Sistem transport cu incredere.

Mihalcea Daniel

Client

Modelul nostru flexibil utilizeaza solutii de transport de calitate, ceea ce inseamna ca beneficiati de niveluri imbunatatite de servicii, de o flexibilitate mai mare si de livrari definite in timp. Expertiza noastra in domeniul managementului si al planificarii transporturilor ne permite sa proiectam o solutie care sa raspunda nevoilor dvs. si sa raspunda repede la orice intrerupere a evenimentului, cum ar fi vremea.

Sunati acum si solicitati o cotatie de pret.

TOP