Cine Suntem

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul transporturilor internationale de marfuri si cu o vasta retea de corespondenti prin Casa de Expeditie, Gabor Sistem Transport va ofera o gama variata de solutii integrate de transport, in fiecare colt al Europei, rapid si economic!

Intelegem cat de importante sunt pentru dvs marfurile pe care noi le transportam, de aceea la noi acest risc este acoperit, marfurile sunt asigurare pe toata durata transportului in baza asigurarii CMR.

Supravegherea pas cu pas a intregului proces de transport, oferirea de informatii permanente privind pozitia marfii clientului sunt cele mai importante elemente ale politicii aplicate zilnic de echipa Gabor Sistem Transport.

0
0
0
0

MOTIVE SA NE ALEGI

Intotdeauna gasim solutia cea mai rapida si economica de transport, adaptata bugetului alocat de fiecare client. Transportul international de marfa realizat prin firma noastra satisface cele mai exigente cerinte de pret si durata, in plus oferim clientilor nostri asistenta si consultant pentru a veni in intampinarea lor cu cele mai economice si performante variante de transport.

Experienta acumulata in peste 15 de ani de functionare ne recomanda ca fiind printre liderii pietei de transport din Romania. Ca firma de transport international de marfa, serviciile noastre se remarca prin profesionalism si o gama variata de solutii alese in functie de specificul fiecarui transport in parte.

Noi stim ca pentru fiecare problema exista o solutie astfel incat clientii nostril sunt intotdeauna multumiti de serviciile noastre. Transportul rutier de marfa, alaturi de cel maritim si aerian, se desfasoara astfel incat clientii beneficiaza in cel mai inalt grad de experienta si profesionalismul specialistilor nostri.

Valorile in care investim sunt increderea si profesionalismul, alaturi de un sistem de management performant care sa permita atingerea celor mai exigente cerinte. Astfel, transportul de marfa international este monitorizat si urmarit pe tot parcursul derularii sale.

Compania noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu serviciul de transport intern si distributie marfa, atat pentru marfa paletizata cat si pentru cea in vrac.

CONTACTEAZA-NE

CAUTI O FIRMA DE TRANSPORT MARFA INTERNATIONAL?

Sunati acum si solicitati o cotatie de pret.

Calitate si profesionalism in transportul international de marfa.

CONTACTEAZA-NE 0741 018 834